Het gastenverblijf De Olde Stal ligt net buiten het dorp Lettele. Het platteland rondom Lettele is zeker de moeite waard. Fraaie boerderijen, koeien en schapen in de wei, landwinkels met streekproducten en Rustpunten onderweg voor een korte stop bij gastvrije bewoners in het buitengebied. Cultuur beleven langs de Sallandse landgoederen of de prachtige monumentale stad Deventer verkennen.

Langs de vakantiewoning lopen diverse wandel- en fietsroutes. Op loopafstand van De Olde Stal ligt het landgoed Oostermaet. Dit prachtige wandelgebied ligt tussen de dorpen Lettele, Okkenbroek en Bathmen en meet een oppervlakte van bijna 550 ha. Het gebied staat bekend om zijn vele rododendronstruiken.

Voor de fietsliefhebbers heeft de omgeving Lettele-Deventer veel te bieden. Salland kent enorm veel diversiteit aan landschappen binnen fietsbereik. Prachtige routes leiden o.a. langs de rivier de IJssel. U kunt naar de andere zijde via pontjes en fietsveren en zult zeker genieten van de prachtige uiterwaarden en vergezichten.

Het gastenverblijf ligt op ongeveer 10 kilometer van de stad Deventer. In het kleine dorp Lettele vindt u enkele winkels en horecagelegenheden.